€23,50 incl. BTW
Een Aperol Spritz is een van de populairste drankjes in menig bar. Alleen alcoholvrij blijft het goed zoeken, maar met de Herber Hibiskus van Dr. Jaglas kom je wel heel dichtbij. Zoals een goed apotheker betaamt, de concentratie van deze drank is ongekend. Krachtig, lang en super zuiver. De zoete zuurheid van de hibiscusbloemen wordt afgerond met rozemarijn, bittere sinaasappel, vanille en vlierbessen. De alcoholvrije Aperol kan perfect geserveerd worden met tonic en limoen als hibiscus spritz.
Voedingswaarden: Dr. Jaglas Herber Hibiskus
Voedingswaarden per 100ml
| Energie | 257KJ / 60kcal |
| Vet | 0 g |
| Waarvan verzadigd vet | 0 g |
| Koolhydraten | 14 g |
| Waarvan suiker | 14 g |
| Proteïne | 0 g |
| Zout | 0 g |

Een Aperol Spritz is een van de populairste drankjes in menig bar. Alleen alcoholvrij blijft het goed zoeken, maar met de Herber Hibiskus van Dr. Jaglas kom je wel heel dichtbij. Zoals een goed apotheker betaamt, de concentratie van deze drank is ongekend. Krachtig, lang en super zuiver. De zoete zuurheid van de hibiscusbloemen wordt afgerond met rozemarijn, bittere sinaasappel, vanille en vlierbessen. De alcoholvrije Aperol kan perfect geserveerd worden met tonic en limoen als hibiscus spritz. Als alcoholvrij alternatief voor Aperol creëert de Herber Hibiskus op charmante wijze gezellige momenten zonder het gemis aan alcohol. Gemaakt zonder kunstmatige kleur- & zoetstoffen, vegan en glutenvrij. Je kunt er op vele manieren van genieten: als verfrissende hibiscusspritz met tonic water of alcoholvrije mousserende wijn. Serveer hem in een wijnglas of tumbler, gegarneerd met rozemarijn of verse bessen, voor een echt heerlijke ervaring.
Kenmerkende drank Hibiscus Spritz
40 ml Kruidenhibiscus
160 ml tonicwater
1/2 limoen of versap
Wijnglas, ijsblokjes, rozemarijn
Foodpairing Kruidenhibiscus
Milde geitenkaas, noten, chocolade
Deze foodpairings zijn perfect voor de alcoholvrije Aperol van Dr. Jaglas, omdat ze een harmonieus evenwicht bieden tussen zoute en zoete smaken. De milde geitenkaas complementeert de fruitige frisheid van het aperitief, terwijl noten een knapperige textuur en nootachtige nuances toevoegen. De chocolade zorgt voor een zoete, verleidelijke toon die het smaakprofiel van het aperitief prachtig aanvult en het genot compleet maakt.
Harold Hamersma:
“Het non-alcoholische alternatief voor een Aperol Spritz. Je maakt hem door twee delen Herber Hibiskus te mixen met drie delen tonic. Serveren met ijs, een takje rozemarijn en een schijfje citroen. De term Herber verwijst naar het kruidige en bittere karakter van rozemarijn, sinaasappelschil, vanille en vlierbloesem. Doet in de afdronk zelfs een beetje denken aan whisky.
Is behalve de Herber Hibiscus ook verkrijgbaar als San Limello en als San Pompello. De gehele lijn laat zien dat Apothecary Dr. Jaglas bepaald geen kwakzalver is.”
| Inhoud |
50cl |
|---|---|
| Druivenras(sen) |
– |
| Alle ingrediënten |
Water, glucose-fructosestroop, hibiscusthee-infusie (5%), natuurlijk aroma (hibiscus), zuurteregelaar: citroenzuur, sinaasappelsapconcentraat, kleurend voedingsmiddel (concentraat van appel, saffloer, citroen, zoete aardappel, wortel), chiretta-kruidextract, conserveermiddel: kaliumsorbaat, rookaroma. |
| Houtgerijpt |
Nee |
| Biologisch |
Nee |
| Alcoholpercentage |
0,0% |
| Allergenen |
– |
| Serveer Temperatuur |
6-10 ºC |
| Land van herkomst |
Duitsland |
| Energie |
257 KJ / 60 kcal |
| Koolhydraten |
14 g |
| Suiker |
14 g |
| EAN code |
4260587030135 |
Met Dr. Jaglas bewijst deze Berlijnse familie dat alcoholvrij niet betekent: zonder beleving.








